Cuma, Mart 29, 2024

Uber, Paris’teki Uygulamasında Cityscoot ile Anlaşma Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cityscoot, Fransa’nın başkentindeki mobilite seçeneklerini genişletmek için Uber ile bir ekip kurdu. Uber, Paris’teki uygulamasına elektrikli mopedler ekliyor. Önümüzdeki aydan itibaren, Fransız startup Cityscoot tarafından işletilen 4.000 moped doğrudan Uber uygulamasında rezervasyon ve ödeme için kullanılabilir olacak. E-mopedlerin eklenmesi, Uber’in şehirler için fiili mobilite uygulaması olmaya çalışırken aynı zamanda büyük nakit kayıplarını dizginlemeye çalışmasıyla ortaya çıktı.

cityscoot

Son zamanlarda duyurulan toplu taşımanın uygulamaya entegrasyonuyla birlikte, elektrikli mopedlerin eklenmesi, Paris’in Uber’in en büyük mobilite seçeneklerine ev sahipliği yapacağı anlamına geliyor. Arabalar, scooter lar ve bisikletlerin yanı sıra, mopedler ana ekranda ve bir hedef giriş yaptıktan sonra seçenekler listesinde yer alacak. Bir Cityscoot e-moped sürmenin fiyatı değişmiyor; yine dakikada 29 sente mal olacak ve ödeme uber uygulamasında otomatik olarak yönetilecek.

Cityscoot CEO’su Bertrand Fleurose konu hakkında açıklama yaptı:

“Uber ile olan ortaklığımız tekliflerini tamamlıyor ve geniş sürücü tabanları arasında daha fazla görünürlük elde etmemizi sağlıyor, Bizim e-mopedler kullanım kolaylığı ve kolaylığı ile, bu ek geziler neden olacak güveniyorum.”

105273312 GettyImages 954604862

Cityscoot, Uber’e ait olmamasına rağmen Uber’in uygulamasında görünen en son üçüncü taraf kiralama hizmetidir. Geçtiğimiz sene, binicilik şirketi Lime ile bir ortaklık kurdu ve sonunda elektrikli scooter başlangıcının iki tekerlekli araçlarının Uber’in uygulaması aracılığı ile kiralanıp ödenmesine olanak sağladı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler