Cuma, Mart 29, 2024

Ubisoft Yeni Oyunlarına Zam Yapmayacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Microsoft ve Sony’nin yeni nesil konsollarına çıkaracağı oyunların fiyatları hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre, yeni konsollara çıkacak oyunlara zam yapılmayacak. PlayStation 4 ve Xbox One için 60 dolar fiyat etiketi bulunan Ubisoft yapımı oyunlar, aynı fiyat etiketinden satışa sunulacak.

Bildiğiniz üzere, PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak oyunların, bir önceki nesil konsolların oyunlarına göre daha pahalı olacağı söyleniyordu. Oyunların fiyat etiketi üzerindeki artışın 10-15 dolar arası olacağı da iddialar arasındaydı.

sony playstation 5 xbox series x 3

Yeni gelecek konsollara çıkacak ilk oyunlardan olan NBA 2K21’in fiyatı 70 dolar olarak açıklanmıştı. Bu durumu baz alarak, çıkacak olan diğer oyunların da 70 dolar fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacağı düşünülmüştü.

Diğer oyun geliştiricilerinin, Ubisoft’un bu hamlesine karşılık, ilk etapta çıkacak oyunlar için fiyat artışına gitmemesi gayet olağan diyebiliriz. Sonrası için gelişecek durumlarda ise, oyun fiyatları artacaktır demek mantıksız olmayacaktır.

36c954f5448c46889ce8a1cdee3a16c3

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler