Cuma, Nisan 19, 2024

Ubisoft’un yeni oyunu Hyper Scape’in birinci sezonu başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık bir ay önce oyunun betası gündemdeydi. Dün itibarıyla oyunun birinci sezonunun başlangıcı yapılmış oldu. Atmosferi ile gerçekten göz alıcı duran Hyper Scape, bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi yorumlara tabi tutulacak.

Hyper Scape, ücretsiz olarak kullanıma açıldı!

hyperscape 1280x720 1

Ücretsiz bir şekilde oynayabildiğimiz bu oyunda 100 kişiye karşı bir rekabet içerisinde olacağız. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yer alan Hyper Scape, günümüzde vazgeçilmez oyun türü olan Battle Royale oyunları arasında kendine nasıl bir yer edinecek ilerleyen zamanlarda göreceğiz.,

Hyper Scape, beta sürümündeyken oyunu beğenenler bir hayli fazlaydı. Hızlı oynanışı sayesinde eşleşmelerdeki maç süreleri diğer Battle Royale oyunlara kıyasla daha kısa. Gerçekten yüksek temponun yer edindiği Hyper Scape‘de birçok oyuncu kendini oyunun akışına kaptıracaktır diye düşünüyorum.

hyperscape in game

İlerleyen zamanlarda oyuna ait ne gibi değişiklikler ve ne gibi yorumlar gelecek bekleyip göreceğiz. Oyun hakkındaki görüşlerinizi belirtmek istiyorsanız şayet sizleri yorumlar bölümüne davet ediyorum.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler