Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ücretli Dergi Aboneliği Servisi Apple News Plus Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, içerisinde 300’den fazla dergi barındıran ücretli dergi aboneliği servisi Apple News Plus hizmetini duyurdu.

Apple’ın özel etklinliği kapsamında tanıtımı yapılan bir diğer ürün Apple News Plus oldu. İçerisinde yüzlerce dergi barındıran platform, kullanıcılara aylık 9,99 dolar karşılığında hizmet sunacak.

8000 Dolarlık Dergiler 9.99 Dolara Sunuluyor

Apple’ın News uygulamasına entegre ettiği hizmet, dünyanın önde gelen dergilerine ev sahipliği yapacak. The New Yorker; Esquire, National Geographic gibi birçok bilindik derginin yanı sıra 300’den fazla dergi olacağı sistemde kullanıcılar, dilediklerini okuyabilecek.

Ücretli Dergi Aboneliği Servisi Apple News Plus Duyuruldu 1

Birbirinden farklı bu dergileri tek bir çatı altında toplayarak kullanıcılara sunacak olan Apple, kullanıcılara ciddi oranda tasarruf sunduğunu belirtiyor. Apple’a göre sistemdeki dergilerin hepsine abone olmak isterseniz, yılda 8000 bin doları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Ancak Apple News Plus aboneliğinde ödeyeceğiniz aylık 9,99 dolara tüm bu dergilere ulaşabilmeniz mümkün. Zira yıllık oranda ödemeniz gereken tutar da 119.88 dolara denk geliyor. Ayrıca Apple, sistemde aile paylaşımına izin verdiğini de belirtiyor.

İlk Ay Ücretsiz Olarak Sunulacak

Apple’ın sistemlerini alıştırmak ve tanıtmak amacı ile uyguladığı ilk ay ücretsiz kampanyası, Apple’ın dergi hizmeti için de geçerli olacak. Hizmet, bugün itibari ile ABD ve Kanada‘da aktif olacak.

Hizmet, Avustralya ve İngiltere için sonbaharda, Avrupa’nın kalanı için ise sonbahardan sonra aktif olacak. Ülkemiz içerisinde sistemin kullanılıp kullanılmayacağı noktasında ise belirli bir bilgi yok. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler