Cumartesi, Nisan 20, 2024

Ultra Age Çıkış Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ultra Age, 7 Ekim 2021‘de Japonya’da PlayStation 4 ve Switch için hem fiziksel hem de dijital olarak piyasaya sürülecek.

Oyunun batı sürümü ve tarihleri henüz belli olmadı.

1280x720

Ultra Age size tanıdık gelebilecek bir isim. İlk olarak 2019’da ortaya çıktı ve yakın zamanda PS4 için onaylandı. Artık Switch’e de geleceğini biliyoruz. Aynı zamanda bir western sürümü de alacak. Next Stage ve Visual Dart tarafından kodlanmış ve bize Devil May Cry ve Bayonetta gibi oyunları hatırlatır.

Dangen Entertainment batı versiyonunu yönetecek. Ultra Age, insanlığı yok olmaktan kurtarmak için yola çıkan Age adında genç bir savaşçının hikayesini takip ediyor. Robotik ve mutant düşmanları kesmek, fütürist bölgeleri keşfetmek ve gezegenin kaderiyle ilgili büyük bir komployu çözmek için bıçaklarını kullanmalıdır.

Uzak gelecekte, Dünya’nın kaynakları yetersiz hale geldi, ekosistemi uzun zaman önce geçen bir meteor tarafından geri dönülmez bir şekilde değişti. İnsanlık ikiye ayrıldı: Dünya’dan kaçıp uzay kolonisine, ‘Orbital Arc’a yerleşen insanlar ve ‘Sığınak’ adı verilen bir tesiste Dünya’da kalan diğerleri.

The Shelter halkı Orbital Arc’ın tüm kaynaklarını kestiğinde, insanlık insanlık için son bir umut vermek için cesur bir deneye başlar. Age adında genç bir kılıç kullanan savaşçı yörüngeden Dünya’ya düşer. Yüzen androidi Helvis eşliğinde, insanlığın hayatta kalması için vazgeçilmez anahtarı bulması gerekiyor…

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler