Cuma, Temmuz 26, 2024

Uncharted Legacy of Thieves Collection PC Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin konsol oyunlarını PC kullanıcılarına sunma projesi başarıya ulaştı. Konsola özel olarak çıkan ama şimdilerde PC özel sürümleri de yayınlanan oyunlara ilgi çok yüksek. Şimdi bu oyunlara bir yenisi daha ekleniyor ve Uncharted Legacy of Thieves Collection PC sürümü geliyor.

Daha önce çıkış tarihi hakkında bazı söylentiler olan oyunun, resmi çıkış tarihi de fiyatı da ortaya çıktı.

Uncharted Legacy of Thieves Collection, Ekim’de Geliyor

Uncharted 4: a Thief’s End ile Uncharted The Lost Legacy yapımlarını içerisinde barındıran paket 19 Ekim 2022 tarihinde PC oyuncularıyla buluşacak.

Oyunun Steam üzerinden ön siparişleri de çoktan başlamış durumda. İsteyen kullanıcılar şu andan itibaren sipariş verebilecekler.

Uncharted Legacy of Thieves Collection PC

Fiyat kısmına geldiğimiz zaman ise 329 TL gibi bir fiyat olduğunu görüyoruz. Yapımın konsollarda ne kadar sevildiğini ve mevcut oyun fiyatlarındaki durumu düşününce 329 TL gibi bir fiyat güzel diyebiliriz.

Oyun, God of War PC sürümü ya da Marvel’s Spider Man Remastered PC kadar ilgi görecek mi göreceğiz ama başta dediğim gibi Sony şu an için beğeni toplayan bir strateji oluşturmuş durumda diyebiliriz. PC oyuncularını da kendisine çekmeye başladı.

Unutmadan oyunun Steam sayfasını da hemen şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler