Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Uplay+ Servisi Eylül Ayında Hizmete Başlayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fransa merkezli oyun geliştiricisi olan Ubisoft’un yeni oyun abonelik sistemi Uplay+ dün gece yapılan konferans kapmasında duyuruldu. İçerisinde 100’den fazla oyunu barındıracak bu servis 3 Eylül tarihi itibariyle PC kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Bu yeni sistemle beraber Uplay Plus’ın içerisinde Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, Far Cry 5, Assassin’s Creed Odyssey, Tom Clancy’s The Division 2 gibi oyunların yanı sıra konferans sırasında tanıttığı Watch Dogs : Legion ve geçtiğimiz günlerde duyurduğu Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint oyununa erken erişim imkanı sağlanacak.

Eğer aboneliği alıp oyun oynayıp ilerleme kaydederseniz iptal ettiğiniz zaman bu ilerlemeler silinmeyecek, aboneliğinizi yenilediğiniz takdirde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Xbox Game Pass ve Origin Access Premier gibi bir deneyim yaşatacak olan Uplay Plus’ın güzel bir hizmet olup olmayacağını çıkış yaptığı zaman tam olarak anlayacağız.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi 3 Eylül itibariyle hizmete başlayacak olan bu yeni oyun servisi, aylık 15 dolar fiyat etiketiyle çıkışını gerçekleştirecek. Ubisoft’un bu yeni abonelik servisinin ülkemizde de olup olmayacağı ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler