Cuma, Nisan 26, 2024

Uygun Fiyatlı Meizu 16T Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de hali hazırda faaliyet içerisinde olan Meizu, yeni cep telefonunu tanıttı. Gün geçtikçe popülerliği artan markanın yeni cep telefonunun Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. İsterseniz bugün tanıtılan Meizu 16T‘ye yakından bakalım.

pchocasi.meizu16t 1

Gücünü Snapdragon 855’den alan cihaz iki farklı seçenekte satışa sunulacak. Öyle ki 6GB Ram 128 GB Dahili hafıza ve 8 GB Ram 256 GB Dahili hafıza seçenekleri ile satışa çıkacak cihazın şimdiden Çin’de oldukça fazla ön siparişi bulunuyor.

6.5 inç boyutunda Süper Amoled tabanlı bir ekrana sahip olan Meizu 16T, ekran içi parmak izi desteğini de sunuyor. Barındırdığı temel özellikleri ile oldukça başarılı olan cihazın kameralarına yakından bir göz atalım.

Uygun Fiyat, Yüksek Performans

Cihazın arkasına baktığımızda bizleri üçlü bir kamera dizilimi karşılıyor. İlk olarak 12 megapiksel çözünürlüğünde F1.9 diyaframa sahip ana kameraya, 8 megapiksel çözünürlüğünde 118 derece ultra geniş açı kamerası ve 5 megapiksel çözünürlüğünde bir derinlik algılayıcısı eşlik ediyor. Ön kameramız ise 16 megapiksel çözünürlüğü ile bizleri ön tarafta karşılıyor.

Meizu 16T’nin pil kapasitesi de 4500 mAh büyüklüğünde. Oldukça büyük bir pile sahip olan cihaz ile oyun ve video keyfi oldukça uzun olacaktır. Bu pil hem de 18W hızlı şarj desteği sunuyor.

28 Ekim’de ilk olarak Çin’de satışa çıkması beklenen cihazın başlangıç fiyatı 280 dolar olarak açıklandı. Cihazın Türkiye‘de satışa sunulup sunulmayacağını önümüzde ki günlerde öğrenmiş olacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler