Cuma, Mart 29, 2024

Uygun Fiyatlı Oppo Reno A Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların popüler akıllı telefon üreticilerinden biri olan Oppo, yeni akılı telefonunu tanıttı. Oppo, Japonya’da düzenlediği etkinlikle Oppo Reno A‘yı tanıttı. Özellikleri ile dikkat çeken Oppo Reno A’ya yakından bakalım.

pchocasi.oppoa

Gücünü Snapdragon 710‘dan alan Reno A, 6 GB ram ve 128 GB dahili hafıza ile bizleri karşılıyor. Temel özellikleri ile orta, orta-üst segmentte kendine yer bulacak Oppo Reno A kendinden fazlasıyla bahsettirecek gibi gözüküyor. Oppo Reno A, 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip ve bu ekran Full HD+ çözünürlüğünde.

Ekran paneli olarak da Oppo canlı renklerden ödün vermeyerek Amoled panel kullanmayı tercih etmiş. Reno A 3.600 mAh pil kapasitesine sahip. Bu kapasite Snapdragon 710 ile beraber iyi bir pil performansı sunacaktır. Güç tüketimi az olan bu işlemci ile oyuncular da beklediğini bulabilecek.

Cihazın kameralarına da bakacak olursak arka tarafta 16 megapiksel çözünürlüğünde bir ana kamera yer alıyor.Bu kameranın yanı sıra arka tarafta ikinci kamera olarak da 2 megapiksel çözünürlüğünde bir derinlik algılayıcısı da bulunuyor. 

Cihazın önüne baktığımızda ise 25 megapiksel değerinde bir ön kamera bizleri karşılıyor. Android 9 ile kutudan çıkacak olan Oppo Reno A’nın fiyatı da etkinlikte açıklandı. İlk olarak Japonya’da satışa sunulacak olan cihazın fiyatı 332 dolar olarak duyuruldu.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler