Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Note 9, Android 10’a Kavuşuyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un geçen yıl cep telefonu piyasasına sunduğu Galaxy Note 9’a yeni android sürümü  müjdesi. Samsung, Galaxy Note 9 için Android 10 testlerine başladı. İddialara göre Galaxy Note 9, Android 10’a One UI 2.0 ile birlikte kavuşacak.

samsung galaxy note 9 017

Android 10 ile ilk olarak Google’ın Pixel serisi ile tanışmıştık. Google’ın Android 10’u yayınlamasının ardından diğer cep telefonu üreticileri cihazlarına Android’in son sürümünü getirmek için çalışmalara başladı.

İddialara göre Samsung , N960FXXU3DSJ3 sürümü ile Galaxy Note 9 için Android 10 test çalışmalarına başladı. Dikkatleri çeken nokta ise Samsung’un son zamanlarda cep telefonları için yazılım güncellemesini fazlasıyla önemsiyor olması oldu. 

Örnek verecek olursak kısa bir süre önce Samsung, Galaxy S10 ailesi için One UI 2.0 betasını Güney Kore için yayınlamıştı. Bu yayınlanan beta sürümünün ardından Samsung’un yazılım konusunda çalışmalarına hız verdiği ortaya çıkmış oldu.

Galaxy Note 9’un Android 10’a ne zaman kavuşacağı maalesef şu anlık bilinmiyor. Yeni bir bilgi edindiğimizde bu bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler