Salı, Ekim 8, 2024

Uygun Fiyatlı Samsung Galaxy A15 5G Görücüye Çıktı

Amiral gemisi serisi akıllı telefonların kendisine has kitlesi bir yana, uygun fiyatlı akıllı telefonların da epey geniş bir kitlesi olduğunu söylemek lazım. Özellikle bazı seriler ciddi bir takipçi kitlesine sahip. Samsung Galaxy A15 5G bu seriler arasında yer alan A serisinin yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu olacak.

Fiyatıyla beraber yeni nesil akıllı telefonlar için yeni uygun fiyatlı alternatif olarak karşımıza çıkan modelin, teknik özellikleri için de bazı bilgiler sızmaya başladı. Özellikle son sızıntı, yeni modelin tasarımını da gözler önüne serdi.

Samsung Galaxy A15 5G Nasıl Bir Akıllı Telefon Olacak?

Önce tasarımı bir değerlendirmeye alalım. Tasarımı değerlendirdiğimiz zaman modelin, yeni nesil Samsung modellerini yansıttığını göreceğiz. Arka kısımda ek bir kamera alanının olmadığı kameralar yer alacak. Üst üste sıralı olan üç kameranın hemen yanında bir de flaş ışığı yer alacak.

Düz bir çerçeve yapısıyla beraber gelecek olan Samsung Galaxy A15 5G, ön kısımda ise tek bir damla çentik alanıyla karşımıza çıkacak.

BENZER:  Redmi Note 13 Türkiye’ye Geliyor! Tarih Açıklandı

Samsung Galaxy A15 5G

Samsung Galaxy A15 5G

Telefonun Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Yeni modelin teknik özellikleri de dikkat çekici olacak diyebiliriz. İçerisinde MediaTek Dimensity 6100+ serisi işlemcileri göreceğiz. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanının dışında modelde 5000 mAh değerinde pil bulunacak.

Bu pil 25W hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Gelelim kameralar kısmına. 50 MP değerinde ana kamera, ek olarak 5 MP değerinde makro kamera ve 2 MP değerinde derinlik sensörü kullanıldığını göreceğiz. Bu 4 arka kamera kurulumunun yanında ön kısımda ise standart bir 13 MP değerinde selfie kamerası yer alacak.

Bu özelliklerle beraber yeni akıllı telefonun fiyatı ise 139 dolar olarak karşımıza çıkacak. Tabii ki bu model için detayların da resmiyet kazanmasını beklemek gerekiyor. Henüz tanıtım tarihi ortaya çıkmadı ama telefon için bu kadar çok detay sızdıysa, yakın zaman içerisinde tanıtım da yapılır.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler