Cuma, Nisan 19, 2024

Uzaylılar Gerçek mi ? Peru’da Yeni Bir Uzaylıya Benzer Mumya Bulundu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilim Adamlarının ve araştırmacıların yıllardır sorduğu soru ‘uzaylılar gerçek mi ?‘ konusu. Sürekli  internet üzerinde pek çok iddia ve görüntüler mevcut. Ancak hiç birisinde net görüntüler şimdiye kadar elde edilemedi. Peru’da ise uzaylıya benzeyen yeni bir mumya bulundu. Şimdi ise kafalar yeniden karıştı.

Üç Parmaklı Mumya

Belki de dünya genelinde böyle bir algı oluşturulmak da isteniyor olabilir. Ancak şahsi fikrimi söylemem gerekirse evrende yalnız değiliz hocalar. Uzaylı dediğimiz varlıklar milyonlarca ışık yılı uzakta kendi hayatlarını yaşıyor olabilirler. Biz nasıl Dünya’da nefes alıp yaşayabiliyorsak, farklı türevdeki varlıklar da evrenin bir yerinde yaşamını devam ettiriyor olabilir. Biz de dünyada bu haberi yazarak nasıl bir anormallik içinde olduğumuzu söylüyoruz.

Neyse, Peru meselesine gelecek olursak paranormal araştırmacı ekip Nazca şehrinin yakınlarında uzaylıya ait olduğu belirtilen mumya buldular. Mumyanın üç parmağı bulunduğu gibi, geniş kafası ve iri gözleri ile yaklaşık olarak 1700 yıllık olduğu tahmin ediliyor. Mumyanın boyu ise 1.70 cm civarında.

peruda uzayli mumyasi 002

Beyaz toz şeklinde saklanan ve mumyalanan bu cisim araştırmalara dahil olurken, 245 yılından kalma olduğu tahmin ediliyor. Bir yandan UFO araştırmaları devam ederken, bu tip kalıntılar bulmak uzaylılar konusundaki şüpheleri yavaş yavaş gerçeğe çekiyor. Kimisi ‘uzaylı istilası olup dünya yok olacak’ gibi saçmalıkları yazıp çizse de, dünyanın en zeki adamı olarak gösterilen Elon Musk’un kıyamet projesinde dünya yok olduğunda farklı bir yerde yaşamayı planladığı bir dünyada yaşıyoruz.

Tespit edilen mumyanın videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda uzaylı denilen bu şeyin ayaklarına da bakacak olursanız, yaklaşık olarak bir 60 numara ayağa sahip olduğunu söylemek doğru olabilir.

Peru’da Mumyalanmış Uzaylı

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler