Cumartesi, Nisan 20, 2024

Vakit Geçirmek Adına 3 Güzel Mobil Oyun

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu konum da sizlere vakit geçirmek adına 3 adet birbirinden güzel mobil oyun önereceğim. Fazla beklemeden ilk oyunumuza geçelim. 

1.HITBu oyun mobil platform adına çıkarılmış en iyi oyunlardan bir tanesidir aslında. Bilgisayarda oynadığımız MMORPG tarzı oyunları aratmayacak nitelikte. Biraz oyunun içeriğinden bahsedeyim. Oyunda bir çok harita bulunmakta ve haritalarda birden fazla çeşitli canavarlar bulunmakta siz bu bölümleri geçtikçe seviye alıyor ve güçleniyorsunuz. Savaşçı, büyücü tarzında karakterler bulunmakta. Haritalar her geçen gün artmakta ve yenilikler çoğalmaya devam etmekte.

2.Brothers İn Arms 3 :  Bilgisayarda severek oynadığımız call of duty serilerini aratmayacak şekilde tasarlanmış olan bu oyunu oynaması oldukça zevkli ve vakit geçirmek için birebirdir. Oyunun yapımcısı olan şirket  ise Gameloft`tur.  Oyundan biraz bahsedecek olursam, konusu  2.dünya savaşını anlatmaktadır ve 2.dünya savaşında yaşamış bir çok savaşı anlatmaktadır. Ayrıca Multiplayer seçeneği bile mevut.

 

3.Dawn Of TitansStratej tarzı oyunları seven insanlar için oynaması gereken bir oyun olduğunu söylemek isterim. Oynarken kafanızı oyundan kaldıramıyorsunuz gerçekten vakit geçirmek adına bu oyunda birebir. Oyunun konusu ise söyle size ilk başta bir krallık veriliyor ve kısa bir eğitimi bulunuyor bu eğitimde oyunu az da olsa çözüyorsunuz daha sonra krallığınız da asker yapabilir diğer krallıklara saldırabilirsiniz. Askerlere tüm komutaları siz vermektesiniz.

 
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler