Cumartesi, Nisan 27, 2024

Valheim, İki Haftadan Kısa Bir Süre İçerisinde 2 Milyon Oyuncuyu Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen hafta Coffee Stain Publishing ve Iron Gate hayatta kalma oyunları Valheim‘in bir milyon kopya sattığını açıklamıştı. Bugün, ekipler Valheim’in iki haftadan kısa bir süre içerisinde iki milyon oyuncuyu geçtiğini duyurdu.

Valheim Iki Haftadan Kisa Bir Sure Icerisinde 2 Milyon Oyuncuyu Gecti 1

Iron Gate şöyle söylüyor:

“Valheim’i sadece 13 günde iki milyondan fazla Viking satın aldı. Dahası, bu hafta sonu eşzamanlı 360.000 oyuncuyla yeni bir zirveye ulaştık. Uzun tekneleri unutun, şimdi tüm insanlık tarihindeki en büyük Viking nüfusuna sahip olarak 700+ yıllık bir rekor kırdık. Referans olarak, Viking sayılarındaki önceki zirve MS 1300’de belirlendi ve yaklaşık 500.000 kişiydi.”

Valheim, prosedürel olarak oluşturulmuş devasa bir dünyaya sahip 1-10 oyuncu aralığında acımasız bir keşif ve hayatta kalma oyunu. Bu oyunda oyuncular, Odin‘in himayesine layık bir destan için savaşabilir, inşa edebilir ya da fethedebiliyor. Ek olarak oyun, esnek bir ev ve temel bina sistemine ve özel sunuculara sahip.

Valheim şu anda Steam üzerinde erken erişim sürümü olarak mevcut. Oyun hakkında da Steam üzerinde oldukça olumlu yorumlar bulunuyor. Oyunu oynayan birisi olarak grafikleri açısından çok tatlı ve en çok hayatta kalma oyunlarında şikayet ettiğim konu olan bina inşa etme konusunda da oldukça basit olduğunu söyleyebilirim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler