Cuma, Nisan 26, 2024

Venom 2 Çekim Tarihi için Tahminler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony Pictures Entertainment tarafından hazırlanan Venom, ilk filmi ile bir hayli ilgi toplamış ve beklenenin çok daha üzerinde bir gişe elde etmeyi başarmıştı. İlk film için gişe rakamları oldukça başarılı bulunurken, Venom 2 kararının alındığı da açıklamalar arasında yer almıştı.

Merakla beklenen Venom 2 filminin geleceği, Temmuz ayında kesinlik kazandı. Fakat film hakkında çok fazla bilgi paylaşımı yapılmadı. Şimdi ise ortaya çıkan bilgiler, yeni filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağını gösteriyor.

Venom 2 Çekimleri Başlıyor

Resmi bir açıklama olmasa da sızdırılan bilgilere göre filmin çekimleri bu yıl içerisinde başlayacak. Beklenen tarih ise 25 Kasım olarak açıklandı. Yapımcılığını Amy Pascal’ın üsteleneceği yeni film için çekimlerin ne zaman tamamlanacağı konusunda da herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Venom 2

Muhtemelen 2020 yılında vizyona girmesi beklenen yapımda, sürpriz isimlerin yer alması da bekleniyor. Yine ilk filmde olduğu gibi kötünün iyisi Venom için beklentilerin oldukça yüksek olduğunu da söylemek gerekiyor. Yapım için detayların 25 Kasım sonrasında ortaya çıkması muhtemel gibi gözüküyor. Belli olan tek kısım ise yine Tom Hardy başrolde olacak. 

Kaçırmayın: LEGO 2020 Model Land Rover Duyuruldu

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler