Perşembe, Nisan 25, 2024

LEGO 2020 Model Land Rover Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

LEGO, sadece bir oyunca üreticisi değil. Çocuklar için sunulan ürünler bir yana, oldukça yüksek fiyata satılan hobi ürünleri de bir hayli dikkat çekiyor. Bu durumun son örneklerinden birisi de LEGO 2020 Land Rover modeli oldu.

Technic serisinin yeni üyesi olan hobi serisinin,  kapsamında tanıtımı yapılan 2020 Land Rover modelinin birebir aynısını yansıttığını da belirtelim. LEGO tarafından hazırlanan modelin, özel üretim olması ve aracın her detayının düşünülmesi de koleksiyoncuların şimdiden ilgisini çekmiş durumda.

LEGO 2020 Land Rover 2573 Parça ile Geliyor

Aslında durum yeni araca özgü değil. Genelde Technic serisi, oldukça detaylı olarak çalışmaların yapıldığı bir seri. Yani parçalar gerçeğine en yakın şekilde hazırlanıyor ve her detay düşünülüyor. Yeni model için de bu geçerli.

LEGO 2020 Land Rover

Toplamda 2573 parçaya yer verilen set, tüm vites kutusu aksamını bile sunuyor. Aracın lastiklerinin birebiri olan lastiklerin bulunduğu ve altı pistonlu motorun da birebir olarak yansıtıldığını gördüğümüz set, yönlendirilebilir teker sistemine sahip.

LEGO 2020 Land Rover

Koltukları yatabiliyor, üstü açılabiliyor, çekme vinci kullanılabilir ve daha birçok detay birebir olarak kullanılabiliyor. Yeşil, gri ve siyah renkleriyle satışa çıkacak olan yeni LEGO serisinin fiyat kısmında ise 200 dolar gibi bir satış rakamına sahip olacağı açıklandı. Satışlar 1 Ekim’de başlayacak ve küresel olarak satışlar yapılacak. Yani LEGO 2020 Land Rover ülkemizde de satılacak.

LEGO 2020 Land Rover

Kaçırmayın: Tesla, Model S’i “Ekose” Adını Verdiği Güç Aktarım Sistemi ile Test Ediyor

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler