Cuma, Nisan 19, 2024

Victoria 3 Xbox Game Pass ve Steam için Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Paradox Development Studio, Victoria 3‘ü PC (Xbox Game Pass ve Steam) için duyurdu.

Oyunun net bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı, önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

maxresdefault 5

Paradox ekibinden 11 yıldır haber bekleyen kullanıcılar sonunda müjdeli haberi aldı, Victoria 3 duyuruldu. Paradox, PDXCon sırasında gösterinin en büyük devam oyununu duyurdu, ancak bilmiyoruz ne zaman çıkış yapacak bilmiyoruz.

Victoria, öncelikle ekonomik gücünüzü oluşturmak ve ardından 19. yüzyılın bu sanayileşme sürecini hem kendi kişisel gücünüz hem de ülkenizin değişen siyaseti açısından bunu yaparken meydana gelen değişiklikleri hissettiren bir oyundur.

Başa çıkmanız gereken siyasi zorlukların yanı sıra dünya sahnesindeki diplomatik zorlukları da beraberinde getiriyor. Oyun hakkında detaylı bilgi ve Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Tanıtım yazısı

Paradox Development Studio, seni 19. yüzyılın heyecan ve değişim dolu karmaşasında kendi ideal toplumunu inşa etmeye davet ediyor. Paradox’un tarihindeki en sevilen oyunlardan biri olan Victoria 3’te toplumundaki çakışan çıkarları dengele ve hak ettiğin konumu elde et.

Duyuru fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler