Cuma, Nisan 19, 2024

Vivo IQOO, Düzenlenen Lansman İle Beraber Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, yeni oyuncu odaklı akıllı telefonu IQOO modelini bugün Çin’de gerçekleştirmiş olduğu lansman ile beraber tanıttı. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alan akıllı telefon diğer özellikleriyle de oldukça iyi duruyor.

Vivo IQOO Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo’nun yeni akıllı telefonu, 2340×1080 piksel çözünürlüğünde 6.41 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekranı üzerinde barındıran akıllı telefon ön tarafında su damlası adı verilen bir çentik ile beraber geliyor.

Gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alan Vivo IQOO, 6GB-8GB-12GB olmak üzere üç farklı RAM kapasitesine ve 128GB-256GB olmak üzerede iki farklı depolama alanına sahip.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12MP+13MP+2MP olmak üzere üçlü kamera eşlik eden cihaz ön tarafında ise 12MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerasını üzerinde barındırıyor. 

Başlıksız 3

Son zamanlarda piyasaya sürülen pek çok amiral gemisi akıllı telefonlarda gördüğümüz ve yakında oldukça yaygınlaşacak olan ekrandan parmak izi tarayıcısına sahip akıllı telefon, Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber geliyor ve 4000mAh kapasiteli 44W hızlı şarj destekli bir batarya eşlik ediyor.

Mavi ve kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip cihaz, Süper Sıvı Soğutma özelliği ve Multi-Turbo modu ile beraber diğer amiral gemisi akıllı telefonlara göre oldukça serin çalışacak gibi duruyor.

6 Mart tarihinde piyasaya sürülen akıllı telefonun nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olduğunu aşagıdan öğrenebilirsiniz;

6GB RAM / 128GB Dahili Depolama : 447$

8GB RAM / 128GB Dahili Depolama : 491$

8GB RAM / 256GB Dahili Depolama : 536$

12GB RAM / 256GB Dahili Depolama Alanı : 641$ 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler