Cuma, Nisan 19, 2024

vivo iQOO Neo6, Geekbench’te Gözüktü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli bazı kaynaklar vivo iQOO Neo6 akıllı telefonunun önümüzdeki haftalarda resmi olarak tanıtılacağını iddia etti, akıllı telefonun kullanacağı yonga seti ile ilgili raporlar birbirleri ile çelişiyordu fakat bugün ortaya çıkan Geekbench sonucu sayesinde akıllı telefonun kullanacağı yonga seti başta olmak üzere bir çok teknik detayını öğrenmiş olduk.

“Taro” kod adı ile listelenen akıllı telefon Qualcomm’un amiral gemisi segmentindeki Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alıyor olacak. V2196A model numarasına sahip akıllı telefon, 12GB RAM ile birlikte gelirken Google’ın en son piyasaya sürdüğü Android 12 işletim sistemini çalıştıracak.

Akıllı telefon tabi ki de satışa sunulduğu pazarlara göre değişikliklere sahip olacak örneğin, Çin pazarındaki modeller OriginOS Ocean kullanıcı arayüzünü çalıştıracakken küresel pazarlarda FuntouchOS kullanıcı arayüzü çalıştırıyor olacak.

vivo iQOO Neo6, daha öncesinde TENAA’da da ortaya çıkmıştı. Spekülasyonlara göre akıllı telefon Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.62 inç boyutunda AMOLED ekran ile birlikte gelirken enerjisini 80W hızlı şarj desteğine sahip 4700 mAh kapasiteli bataryadan karşılayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler