Cuma, Nisan 19, 2024

Vivo IQOO Neo’nun Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun bir alt markası olarak yoluna devam eden IQOO’nun yeni modeli IQOO Neo’nun çıkış tarihini firmanın başkan yardımcısı konumunda bulunan Feng Yufei açıkladı. Buna göre Vivo IQOO Neo, 2 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak.

Geçtiğimiz günlerde TENAA’da ortaya çıkan cihazın tasarımına baktığımız zaman sağ tarafında açma / kapama düğmesi ve ses düğmesinin bulunduğunu ve şirketin dijital asistanını çağırmak için kullanılacak turuncu renkli bir düğme olduğunu görebilirsiniz.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden alacak olan akıllı telefon, 159,5 x 75,2 x 8,1 mm boyutlarında olacak ve hızlı şarj destekli 4.500mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

vivoiqooneo

İQOO Neo, arka tarafında karbon fiber benzeri bir dokuya sahip olan Mor ve Siyah olmak üzere en az iki renkte satışa sunulacak. Bununla birlikte, akıllı telefonun arkasında bir parmak izi tarayıcısı bulunmuyor, bu da muhtemelen ekrana gömülü parmak izi teknolojisinin cihazda olacağı anlamına geliyor. Yani Vivo’nun bu yeni akıllı telefonu büyük ihtimalle 6.38 inç büyüklüğünde OLED bir panele sahip olacaktır.

300 dolar fiyat etiketinin altında bir fiyat ile satışa sunulacağı söylenen akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatına dair bilgileri lansman tarihi yaklaştıkça öğreneceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler