Cuma, Nisan 26, 2024

LG W10, 26 Haziran Tarihinde Düzenlenecek Olan Lansman İle Beraber Tanıtılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore Seul merkezli LG’nin yeni akıllı telefonu LG W10, 26 Haziran’da Hindistan’ın başkenti New Delhi’de düzenlenecek olan bir lansman ile tanıtılacak.

Lg’nin W serisi adı altında piyasaya süreceği uygun fiyat etiketine sahip olması beklenen ilk modelinin tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Güney Kore’li firmanın yeni cihazı yukarıda da belirttiğimiz gibi 26 Haziran tarihinde Hindistan’da tanıtılacak.

Telefonun hızlı şarj desteğinin olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Aynı zamanda şirketin Boombox tescilli ses teknolojisi ile gelecek. Akıllı telefon , şirketin kendi özel arayüzüne sahip Android 9 Pie işletim sistemi ile geliyor .

MediaTek’in Helio P60’ı veya Qualcomm’un Snapdragon 439 tarafından desteklenecek olan cihaz, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile gelecek. 6.2 inç büyüklüğünde bir ekran, üçlü kamera kurulumu, parmak izi tarayıcısı, değiştirilebilir çentik ve 4.000mAh kapasiteli bir batarya LG’nin bu yeni akıllı telefonunda bulunacak olan bazı özelliklerden olduğunu söyleyebiliriz.

gsmarena 002 2

Resmi lansmana sadece 4 gün kalmışken LG W10 hakkında daha fazla bilgi ve fiyat hakkında yeni bilgilerin ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler