Cuma, Nisan 26, 2024

Motorola Moto E6 Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç yıl önce Lenovo tarafından satın alınan Motorola’nın yeni giriş seviyesi telefonu olacak olan Moto E6 model isimli telefon hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Lenovo tarafından üretilecek olan Moto E6 model isimli telefon uygun fiyatıyla ve giriş seviyesi için uygun özellikleriyle birlikte bir telefondan fazla bir şey beklemeyen kullanıcıların oldukça ilgisini çekecek.

Bu yılın başlarında Motorola Moto G7 ailesini tanıtan ve ardından da Motorola Moto Z4 ile One Vision model akıllı telefonlarını piyasaya süren Motorola, yakın bir zamanda giriş seviyesindeki yeni cihazı Moto E6’yı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Teknolojik ürünleri sızıntılarını paylaşmasıyla ünlü olan Evan Blass, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile bu yeni cihazın görüntülerini ortaya çıkarmayı başardı. Ortaya çıkan görsellere baktığımız da ise cihazın düşük özelliklere sahip olması beklendiğinden dolayı kalın çerçevelerin normal olarak karşılayabiliriz.

Arka tarafa baktığımızda ise firmanın logosunun tam olarak orta kısma konumlandırıldığı ve kameranın ise sol üste konumlandırıldığını görüyoruz. Ayrıca kapağında dokulu bir yüzeye sahip olacak gibi duruyor.

Cihazın sağ tarafına bakıldığında ise açma-kapama tuşu ve ses tuşları bulunurken üst tarafında da 3.5 mm jack girişinin de korunduğu ortaya çıkan tasarım sayesinde anlaşılıyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 430 yonga setinden gücünü alması beklenen cihazın, 2-3GB RAM ve 16-32GB dahili depolama alanına sahip olacağı konuşuluyor.

motorolamot

Motorola’nın giriş seviyesindeki yeni telefonunu ne zaman piyasaya süreceği ve nasıl bir fiyat etiketine dair bir açıklamada bulunmamış olsa da, cihaz hakkında yeni bilgiler önümüzdeki günlerde gelecek gibi duruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler