Cuma, Mart 29, 2024

Vivo S1 Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

19 Mart tarihinde düzenlediği lansman ile beraber Vivo, X27 ve X27 Pro modellerini duyurmuştu. Bu sefer ise firma S1 adını verdiği çerçevesiz bir ekrana sahip ve açılıp kapanabilir bir mekazinmaya sahip ön kamerası ile oldukça iyi bir telefon modelini tanıttı.

Vivo S1 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo’nun yeni akıllı telefonu, 2340 x 1080 FULL HD+ çözünürlük sunan 6.53 inç büyüklüğünde IPS LCD bir panel ile beraber geliyor. Ayrıca cihaz, 19,5 : 9 en boy oranı sunmakla beraber yüzde 90.95 ekran – vücut oranı ile beraber çerçevesiz bir tasarımı ile göz dolduruyor.

Gücünü MediaTek Helio P70 yonga setinden alırken 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanıda bu modele eşlik ediyor. Depolama alanını arttırmak isteyenleri düşünen firma MicroSD kart desteğinide ayrıca model üzerinde barındırıyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera, 5 megapiksel çözünürlüğünde geniş açı kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde derinlik algılama sensörü ile beraber üçlü kamera kurulumu olan akıllı telefon ön tarafında ise 24,8 megapiksel çözünürlüğe sahip bir adet açılıp kapanabilir mekazinmaya sahip selfie kamerasınada sahip.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerine kurulu FunTouch 9 arayüzü ile beraber çıkan Vivo S1, 18W hızlı şarj destekli 3.940mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek.

 

vivo s1

Arka tarafına konumlandırılmış olan parmak izi okuyucusu bulunduran ve buz gölü mavisi ile pembe olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Vivo S1’in satış fiyatı ise şirket tarafından 342 dolar olarak belirlenmiş durumda. 1 Nisan itibariyle Çin pazarında satışta olacak akıllı telefonun global pazara gelip gelmeyeceği ise şimdilik belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler