Perşembe, Mart 28, 2024

vivo T1x Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Vivo, geride bıraktığımız Nisan ayında Malezya’da T1x 4G akıllı telefonunu tanıttı ve şimdi ise ufak tefek farklılıklar ile aynı akıllı telefon Hindistan pazarına giriş yapıyor. Akıllı telefon Full HD+ çözünürlüğe sahip 90 Hz yenileme hızı sunan 6.58 inçlik ekran ile birlikte geliyor ve Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden güç alıyor.

50MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde kamera kurulumu ile gelen Vivo T1x, yazılım tarafında FuntouchOS 12 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi ile birlikte gelirken içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Vivo T1x, başlangıç modeli olarak 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor ve Siyah ile mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor. Akıllı telefonun başlangıç modeli 150 Dolar fiyat etiketine sahipken 6GB RAM ve 128GB depolama alanı varyantı 187 Dolar fiyat etiketine sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler