Cuma, Ekim 18, 2024

Vivo V40 Pro Geekbench’te Gözüktü: Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Önümüzdeki aylarda pazara sunulmasını beklediğimiz Vivo V40 Pro Geekbench testinde görüntülendi. Böylece Vivo V40 Pro gün yüzüne çıkmaya başladı. Merakla beklenen cep telefonu neler sunuyor?

vivo v40 - PC Hocası

Paylaşılan testleri gerçek kabul edecek olursak V40 Pro’nun teknik özellikleri ortaya çıktı diyebiliriz. Bu belgelere göre telefonda yer almasını beklediğimiz teknik özelliklere bir bakış atalım.

Vivo V40 Pro Teknik Özellikleri Nasıl Olacak?

Henüz için kesin bir bilgi maalesef yok. Söylenenlerden yola çıktığımızda ise Vivo V40 Pro, yüksek çözünürlüğe sahip 6.78 inçlik AMOLED bir ekran yapısına yer verilmesi bekleniyor.

Geekbench testinde görülen Mediatech Dimensity 9200+ yonga seti ise Vivo V40 Pro’da işlemci birimi olarak bizi karşılayacak.

v40 pro - PC Hocası

Üçlü kamera yapısına yer verilen V40 Pro, 5500mAh değerinde, 80W hızlı şarj desteğine sahip olacak. V40 Pro’nun depolama ve RAM özelliklerine geldiğimiz zaman ise 8 GB’lık bir bellek bulunacağı öne sürülüyor. Fakat depolama tarafında henüz bir bilgi bulunmamakta.

BENZER:  Amiral Gemisi İşlemcili POCO F6 Pro Tanıtıldı, Fiyatı ve Özellikleri Neler?

Diğer özelliklerine geldiğimiz zaman serinin Android 14 ile kutudan çıktığını göreceğiz. Ayrıca modelde Bluetooth SIG sertifikası da bulunacak.

Vivo V40 Pro - PC Hocası

Ultra ince bir kasa yapısına sahip olacak olmasıyla dikkat çekecek Vivo V40 Pro için şu an için bilinenler bu şekilde. Genel bir değerlendirme yaptığımız zaman şu an için sızan bilgilere göre yeni model gayet başarılı diyebiliriz. Tabii ki bu durumu belirleyen en büyük etken fiyat olacak.

İlerleyen zamanlarda ki gelişmeler ile V40 Pro üzerinde daha iyi bir hakimiyet sağlayabileceğiz. Teknik özellikleri ve pazara sunulacağı tarih ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler