Cuma, Mart 29, 2024

Vivo X Fold, Kullanılırken Görüntülendi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi vivo, katlanabilir akıllı telefon pazarına girmeye hazırlanıyor ve bu konu hakkında çok fazla söylenti duyduk ve nihayet söz konusu akıllı telefon vivo X Fold ile ilgili gerçek görüntüler internete sızmaya başladı. Henüz piyasaya sürülmemiş ve tanıtılmamış olan akıllı telefon canlı olarak kullanılırken görüntülendi.

Çin metro istasyonunda çekilen görüntülerde bir kişi koruma kılıfına sahip vivo X Fold katlanabilir akıllı telefonu kullanırken görüntülendi.

Vivo X Fold, açıldığında kare bir ekran sunan içe doğru katlanır bir yapıya sahip ve görünüşe göre panelin orta kısmında gözle görülür bir kırışıklık oluşmuyor. Spekülasyonlara göre şirketin karmaşık menteşe mekanizması, boşluksuz katlanır ekranın temel bileşenlerinden bir tanesi. Bir diğer söylentilere göre de katlanabilir akıllı telefonun ekranında UTG cam koruma kaplaması yer alacak.

Önceki söylentilere göre katlanabilir akıllı telefon 120Hz yenileme hızına sahip 8 inç boyutunda QHD+ katlanır ekrana sahip olurken gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacak. 4600 mAh kapasiteli bataryası 80W kablolu hızlı şarj sunarken, 50W kablosuz hızlı şarj sunuyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler