Cumartesi, Nisan 27, 2024

vivo Y01 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Vivo, geride bıraktığımız haftalarda vivo Y33s 5G modelini tanıtmıştı ve bugün şirket Y ailesine vivo Y01 isimli yeni bir model ekledi. Vivo Y01, 5MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ile geliyor ve ön tarafta 6.51 inç boyutunda HD+ çözünürlüğüne sahip LCD ekranla geliyor.

Dokulu plastik arka panele sahip akıllı telefon LED flaş ışığı ve 13MP çözünürlüğünde kameraya sahip bir kamera kümesi sunuyor. Giriş seviyesindeki akıllı telefon bazı bölgelerde 8MP çözünürlüğündeki kamera ile satışa çıkacak.

MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alan akıllı telefon FuntouchOS 11.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 11 Go Edition işletim sistemini çalıştırıyor ve 2GB ile 3GB RAM seçeneği sunan Vivo Y01, microSD kart sayesinde 1TB’a kadar genişletme desteği sunan dahili 32GB depolama alanı ile birlikte geliyor.

Vivo Y01, yan çerçeveye monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip fakat bazı bölgelerde bu sensör ile gelmeyecek. Akıllı telefon Yüz Erişimi isminde ki biyometrik kimlik doğrulama teknolojisine sahip, böylelikle akıllı telefonunuzun kilidini aynı zamanda yüzünüzü kullanarak açabilirsiniz.

Vivo Y01, Sapphire Blue ve Elegant Black olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip fakat şu anda fiyatı ve hangi pazarlarda satışa çıkacağı bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler