Perşembe, Mart 28, 2024

vivo Y30 5G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Vivo, bugün Tayland pazarında yeni bir 5G bağlantı desteğine sahip akıllı telefon modeli Vivo Y30 5G’yi satışa sundu. Akıllı telefon hali hazırda ülkedeki birçok satış noktasında mevcuttu.

Vivo Y30 5G; 6GB RAM ve 128GB Dahili Depolama Alanı ile birlikte gelirken gücünü MediaTek’in Dimensity 700 yonga setinden alıyor. Akıllı telefonun dahili depolama alanını microSD Kart desteği sayesinde 1TB‘a kadar yükseltebilirken sanal RAM teknolojisi sayesinde 2GB’lık sanal RAM eklemesi yapabiliyorsunuz.

vivo y30 5g
vivo Y30 5G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 3

Akıllı telefon yazılım tarafında kutudan çıktığı itibariyle FunctouchOS 12 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor ve ön tarafta 720×1600 piksel çözünürlüğe sahip 6.51 inçlik IPS LCD ekran sunuyor. Ekranın üst orta kısmında su damlası çentiği içerisinde 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor ve biyometrik kimlik doğrulama tarafında Parmak İzi Okuyucusuna ek olarak Yüz Tanıma Sistemi sağlıyor.

vivo y30 5g batarya
vivo Y30 5G Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 4

Arka tarafa gelecek olursak 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor. Vivo Y35 5G; Starlight Black ve Rainbow Fantasy olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunuluyor.

Akıllı telefon içerisinde barındırdığı tüm bu donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 10W şarj hızına sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor. Cihazın kutu içeriğinden USB Type-C kablosu, koruyucu kılıf ve ekran koruyucusu çıkıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler