Perşembe, Nisan 25, 2024

Vivo Z1 Pro Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2009 yılında Shen Wei tarafından kurulmuş olan Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, düzenlemiş olduğu etkinlik ile merakla beklenen yeni akıllı telefonu Vivo Z1 Pro’yu tanıttı. 5.000 mAh batarya, Snapdragon 712 yonga seti ve 32MP çözünürlüğünde ön kamerası ile akıllı telefon oldukça güzel duruyor.

Vivo Z1 Pro Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Vivo Z1 Pro, FULLHD+ çözünürlük sunan 6.53 inç IPS LCD bir ekran ile beraber geliyor. Ekranın sol üst köşesine konumlandırılan delikli ekran tasarımının içerisine konumlandırılmış olan 32MP çözünürlüğünde F / 2.0 diyafram açıklığına sahip selfie kamerasını barındırıyor. 

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 712 yonga setinden alan akıllı telefon, 4 / 6 GB RAM ve 64 / 128GB olmak üzere iki farklı varyantasyon ile satışa sunulacak. Akıllı telefonda genel performansta iyileştirme yapmak için Multi Turbo teknolojisi bulunurken, gelişmiş oyun deneyimi yaşatmak için de Game Turbo özelliği Vivo Z1 Pro ile beraber geliyor.

Arka kamera kısmına baktığımız da ise şirketin bir diğer modeli olan Vivo Z5x ile benzerlik taşıdığını söyleyebiliriz. Ana kamera 16MP f / 1.78 diyafram açıklığında, ikincil kamera 8 MP F / 2.2 ultra geniş açılı kamera sensörü ve üçüncül kamera ise 2 MP çözünürlüğünde F / 2.4 derinlik sensörüne sahip. 

gsmarena 011

Daha uzun süre oynamanıza yardımcı olmak için vivo Z1 Pro, 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile beraber geliyor. Ters şarj özelliğine sahip olması sebebiyle başka cihazları da şarj edebilme imkanı sunan akıllı telefon Android Pie işletim sistemi üzerine kurulu Funtouch 9 arayüzünü kullanacak.

Vivo Z1 Pro, 11 Temmuz’dan itibaren Vivo’un resmi web sitesinde satın alınabilecek ve Sonic Black, Sonic Blue ve Mirror Black olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacak. Fiyat etiketine bakacak olursak 4/64 GB’lik temel versiyonun fiyatı 217 $ seviyesinde olacakken, en üst seviye olan 6 / 128GB varyant için ise kullanıcıların 261 $ gibi bir fiyat ödemesi gerekecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler