Cumartesi, Nisan 27, 2024

Vivo Z5’in Lansman Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

 Çin merkezli bir tüketici elektroniği şirketi olan Vivo’nun iki hafta önce, V1921A model numarasını taşıyan yeni cihazı Çin’in sertifikasyon kurumu olan TENAA’dan geçmişti ve kilit özellikleri de ortaya çıkmıştı. Şimdi ise ortaya çıkan bilgiler firmanın yeni akıllı telefonunu 31 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan bir sunum ile Vivo Z5 olarak adlandırarak tanıtılacağını öğrendik.

Bugün ortaya çıkan bir davet yaklaşmakta olan cihazın lansman tarihini detaylandırdı. Çinli şirket, 31 Temmuz tarihinde Z5 modelini tanıtacak ve medya üyelerine cihazı test etme şansı verecek. Vivo’nun bu yeni modelinin orta segmentte konumlandırılması bekleniyor.

gsmarena 005 1

Ekrandan parmak izi okuyuculu 6.38 inç FHD+ çözünürlükte AMOLED paneliyle gelmesi beklenen akıllı telefon, arka tarafında 48MP, 8MP ve 2MP çözünürlüğe sahip üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. 2.3GHz’de çalışan sekiz çekirdekli bir yonga setinden gücünü alacak Vivo Z5’in hangi yonga setinden gücünü alacağı henüz belli değil. 

6GB veya 8GB RAM ve 64GB / 128GB / 256GB depolama ile gelen akıllı telefon 18W hızlı şarj destekli 4.400mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü alacak. Yukarıda da belirttiğimiz gibi 31 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan lansman ile beraber tanıtılacak olan Vivo Z5 hakkında yeni detaylar ortaya çıktıkça sizleri bilgilendireceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler