Cumartesi, Nisan 20, 2024

Vpn Kullanmadan Wikipedia’ye Girmenin Yolu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Siz değerli PCH okurlarının eğitime ve bilgiye ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Bunun için her yola baş vuracağınıza da eminiz. Vpn ya da Tor hiç fark etmez, siz bir şekilde eğitimi arar bulursunuz.

Zaten vpni de eğitim dışında kullanmazsınız, öyle de bir okurdur bizimkisi. Ama yine de siz uğraşmayın vpn ile onla bunla diye size bir site önerimiz var.

0 Sıfırla açık Wikipedia

Bildiğiniz üzere özgür ansiklopedi adı ile ün yapmış olan Wikipedia sitesine Türkiye üzerinde erişim hala yasaklı bulunmakta. Engellemeyi domaine yapmış oldukları için İngilizce, Türkçe ya da diğer dillerde girmeye çalışsanız da giremiyorsunuz. Çoğu kişi girebilmek için Vpn kurmanızı öneriyor ancak vpn kullanmak bazı kişilere zahmetli gelebilir, ya da yanlış anlaşılmaktan korkabilir ama vpn kullanmadan çok basit bir şekilde girebilirsiniz.

http://tr.0wikipedia.org sitesi, size Wikipedia sitesine vpnsiz özgürce dolaşma imkanı sunuyor. Wikipedia linklerindeki bütün bilgilere bu şekilde ulaşabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler