Çarşamba, Nisan 24, 2024

Watch Dogs: Legion 4.5 Güncellemesi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Watch Dogs: Legion’ın 4.5 güncellemesinin PlayStation 5 ve Xbox Series X’te 60 fps performans moduna sahip olacağını duyurdu.

Güncelleme 1 Haziran 2021 tarihinde yayınlanacak.

wallpapersden.com watch dogs legion 1280x720

Haber, yayıncının Watch Dogs: Legion yol haritasındaki değişiklikleri ve yaklaşan içerik düşüşlerini de ayrıntılı olarak anlattığı resmi bir blog gönderisinde Ubisoft tarafından duyuruldu. Yeni performans modu, 1 Haziran’da yayına girmesi beklenen 4.5 güncellemesinin bir parçası olarak tanıtılacak.

Performans modunun yanı sıra, oyuncular, oyunun çok oyunculu oyununu arkadaşlarıyla oynayabilmeleri için, çapraz nesil oynanışın tanıtımını görecek. Bu, Xbox Series X / S’deki oyuncuların Xbox One’dakilerle oynayabilecekleri, PS5 oyuncularının ise PS4’tekilerle oynama seçeneğine sahip olacağı anlamına geliyor.

Güncelleme ayrıca Tactical Op 2 ve yeni Operative Helen’ı içerecek. Temmuz’un başlarında Bloodline ücretli hikaye indirilebilir içeriği çıkış yapacak. İndirilebilir içerikte yeni hikaye, ilerleme ve özelliklerle ile birlikte ilk Watch Dogs oyunundan Aiden Pearce ve Watch Dogs 2’den Wrench oynanabilir karakterleri yer alacak.

Watch Dogs Legion

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler