Perşembe, Mayıs 2, 2024

Watch Dogs: Legion Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Watch Dogs: Legion bu hafta sonu ücretsiz oynanacak. Yalnızca bu hafta sonuna özel olacak.

Watch Dogs: Legion, 25-29 Mart tarihleri ​​arasında Xbox ve PlayStation sistemlerinde, Epic Games Store’da ve Ubisoft mağazasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Watch Dogs 1280x720 1

Yakın gelecekteki Londra’daki her karakter, hem tek oyunculu hem de çevrim içi modlarda Ücretsiz Deneme Hafta Sonu sırasında olduğu gibi işe almak ve oynamak için hazır olacak. Ayrıca City of London ve Islington & Hackney dahil sekiz ilçenin yarısını keşfedebileceksiniz. Ek olarak, oyunun Skye Larsen görevine kadar olan hikayesini keşfedebileceksiniz.

Ayriyeten oyun tüm platformlarda indirime de girecek. Ubisoft Store’da şu an %50 indirimle 134,50 TL’ye satılmakta. Oyunun yol harita görüntüsünü aşağıya ekleyeceğim.

Screenshot 3 1

Bu hafta sonu ücretsiz oynarsanız tüm oyun ilerlemesi, satın alındıktan sonra tam oyuna aktarılacaktır. Ücretsiz Deneme Hafta Sonu’na katılmak için hem tek oyunculu kampanya hem de çevrim içi mod için çevrimiçi bir bağlantı gerekli olacaktır. PlayStation’daki oyuncular bir PlayStation Plus aboneliği gerektirecektir.

Ubisoft ayrıca tüm oyuncular için ücretsiz lansman sonrası içeriğin yanı sıra tek oyunculu ve çevrim içi modlarda sezon geçişi sahipleri için yeni, özel içeriğin kullanılabilirliğini de ayrıntılı olarak açıkladı.

Ücretsiz Hafta Sonu Denemesi Fragman

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler