Cuma, Nisan 26, 2024

Watch Dogs Legion için Multiplayer Modu Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki hafta Watch Dogs Legion’un çok oyunculu modunu oynamayı dört gözle bekliyor muydunuz? Maalesef, Ubisoft’un 2021’in başlarına ertelendiğini duyurmasının ardından oyun sahipleri bu yıl çevrimiçi modu deneyimleyemeyecekler.

Watch Dogs Legion, aylarca süren yutturmacanın ardından geçen ay olumlu eleştirilere ulaştı, ancak genel fikir birliği “iyi, harika değil” yönündeydi. Çok oyunculu modun ertelenmesinin ardındaki sebep çoğu zaman berbat bilgisayar performansı ve çok sayıda hatadır.

Şirket, “Oyunun sorunlarını çözme taahhüdümüzün bir parçası olarak, Watch Dogs: Legion’un Çevrimiçi modunu 2021’in başlarına ertelemeye karar verdik” dedi. “Bu, tek oyuncuyla sorunları çözmeye odaklanmamıza olanak tanıyacak ve modun sorunsuz bir şekilde başlatılmasına yardımcı olmak için Çevrimiçi deneyimi test etmemiz için bize daha fazla zaman verecek.”

Watch Dogs Legion
Watch Dogs Legion için Multiplayer Modu Ertelendi 2

Watch Dogs Legion’un çok oyunculu modu 3 Aralık’ta çıkacaktı. Londra’nın sokaklarını ve gökyüzünü keşfetmeye devam edenler için iyi haber, bu hafta 2.2 Güncellemesinin bazı hataları ve çökmeleri ele alırken bir manuel kaydetme düğmesi eklenecek.

Ubisoft, Aralık ayı boyunca oyunun kararlılığını artıracak daha fazla güncellemenin yayınlanacağını vaat ediyor. PC için daha fazla grafiksel optimizasyonun da kaldırılacağını ekliyor ve oyunun yüksek kaliteli GPU’larda sabit 60 FPS’e ulaşmasına yardımcı oluyor – yakın bir yere gitmek için grafik ayarlarını düşürmek zorunda olan oyunculara hoş geldiniz haberi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler