Cumartesi, Nisan 27, 2024

watchOS 9 Alacak Apple Watch Modelleri – Liste

Paylaş

silkroad gaminggentr

watchOS 9 tanıtıldı ve tüm değişiklikleri ortaya çıktı. Özellikle fitness takibi konusunda önemli düzenlemeler getiren bu yeni sürüm, tüm Apple Watch akıllı saatlerine gelmeyecek. Peki watchOS 9 alacak Apple Watch modelleri belli oldu mu?

Apple’ın yeni sürümün duyurusunun hemen arkasından bu konuda da bir açıklama yaptığını gördük. Geçen sene tanıtılan sürümden farklı olarak bir model devre dışı kalıyor.

watchOS 9 Alacak Apple Watch Saatler

Açıklanan listeye baktığımız zaman Apple Watch 3 akıllı saat modelleri için desteğin kesildiğini görüyoruz. Zaten seriye baktığımızda en son 7. akıllı saat modelinin duyurulduğunu gördük.

Yani Apple Watch 3 modeli için desteğin kesilmesi de gayet normal bir durum diyebiliriz. Güncellemeyi alacak modeller ise Apple Watch 4 ve sonrasındaki modeller olacak. Tam listeyi de hemen aşağı ekleyelim.

watchOS 9

Güncelleme Alacak Apple Watch Modelleri

  • Apple Watch 7
  • Apple Watch 6
  • Apple Watch 5
  • Apple Watch 4
  • Apple Watch SE

Desteklenen tüm akıllı saat modelleri için güncellemeler Eylül ayında verilmiş olacak. Bu süreçte beta sürüm güncellemelerinin yayınlandığını da göreceğiz.

Ama tabii ki beta sürüm güncellemesini yüklemek ya da yüklememek kullanıcılara kalmış olan bir durum. Zira beta sürümlerinde ciddi sorunlar yaşanabiliyor. En iyisi kararlı watchOS 9 güncellemesini beklemek olacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler