Cumartesi, Temmuz 27, 2024

watchOS 9 Geliştirici Beta 7 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple bugün, yaklaşmakta olan watchOS 9 işletim sisteminin yedinci betasını uygulama geliştiricilerinin kullanımına sundu. Yeni beta sürümü altıncı beta sürümünün kullanıma sunulmasından bir hafta sonra geldi.

watchOS 9 Geliştirici Betasını yüklemek için Apple Developer Center üzerinden yapılandırma profilini indirmeniz ve cihazınıza yüklemeniz gerekiyor akabinde Apple Watch uygulamasının Yazılım Güncellemesi sekmesinden sürümü indirebilirsiniz. Apple Watch’un yüzde 50 pil seviyesine sahip olması, şarj cihazına takılı olması ve ‌‌iPhone‌‌’nunuzun yakınlarında olması gerekiyor.

watchOS 9 Yenilikleri neler?

‌watchOS 9‌, Lunar, Playtime, Metropolitan ve Astronomy dahil olmak üzere dört yeni saat yüzünü beraberinde getiriyor ve ayrıca mevcut bazı saat yüzleri ve komplikasyonlar için güncellemeler içeriyor. EKG uygulaması artık bir kişinin atriyal fibrilasyonda ne kadar süredir bulunduğunu izlemek için AFib Geçmişini ekliyor.

watchos 9 ilaçlar
watchOS 9 Geliştirici Beta 7 Yayınlandı! 2

Uyku izleme özelliği artık uyku aşamalarınızı da izleyebiliyor ve Apple Watch kullanıcıları akıllı saatlerinin REM, Çekirdek ve Derin uykudayken kendilerini izlemesine izin verebilecek. Apple aynı zamanda İlaçlar (Medications Reminder) isimli yeni bir özelliği de duyurdu.

İlaçlar uygulaması sayesinde kullanıcılar ilaçlarını, vitaminlerini ve takviyelerini alma zamanı geldiğinde hatırlatıcılar ile yönetebilecek ve ilaçlarını takibe alabilecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler