Çarşamba, Nisan 24, 2024

Weird West, 11 Ocak’ta Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Wolfeye Studios’tan gelen ve Devolver Digital’de dürüst insanlar tarafından yayınlanan

Yeni aksiyon RPG/sürükleyici sim olan Weird West için yeni fragman koleksiyonunun ilki yayınlandı.

maxresdefault 2

Bu video, oynanışa yeni bir bakış ve 11 Ocak çıkış tarihinin duyurusunu sergiliyor. Oyun PS4, Xbox One ve PC’ye gelecek. Yaratıcı yönetmen Raphael Colantonio’nun seslendirme yorumunu içeren fragman, Bounty Hunter Jane Bell’in hikayesinin başlangıcına hızlı bir bakış sunuyor.

Jane, Weird West‘te oynanabilecek beş ana karakterden biri ve oyuncu olarak kocanızı kimin kaçırdığını ve oğlunuzu kimin öldürdüğünü bulmak sizin göreviniz.

Fragmanda Ralphael, Weird West‘in ana hedeflerinden birinin “etkileşimli görünen her şeyin aslında etkileşimli olması” olduğunu açıklıyor. Fragman, oyuncunun düşmanların dikkatini dağıtmak için şişe attığını, ganimet aramak için kapları ve cesetleri aradığını, cesetleri hareket ettirdiğini ve hem ateş yaktığını hem de söndürdüğünü gösteriyor. Ayrıca, Red Dead Redemption’da bir Dead Eye gibi, Jane’in yalnızca ağır çekimde düşmanları çıkarmak için bir çıkıntıdan sıçradığı harika bir an elde ediyoruz.

Fragman ayrıca bize tüm aksiyonu tamamlamak için bir dizi RPG öğesi gösteriyor. İlki, başka bir karakterin yetenek ekranı olmak üzere, göründüğü yerde, onların benzersiz becerilerini geliştirebilir ve değiştirebilirsiniz. Ayrıca, hem tanıdık hem de gizemli yerlere uçsuz bucaksız mesafeler kat edebileceğiniz dünya haritasını da görüyoruz.

Oyunu şu anda Steam’de ön sipariş verebilirsiniz ve bunu yapanlar, küçük bir bonus olarak Calamity adlı oyun içi bir at alacaklar. Eşyaları saklamak için çantalar ve maceranızın başlarında size yardımcı olacak bazı donanımlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler