Cuma, Nisan 19, 2024

Western Digital My Book ve My Passport Yeni Tasarımına Kavuştu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en büyük sabit disk üreticilerinden birisi olan Western Digital yeni My Book ve My Passport sabit disklerinin tasarımlarını değiştirdi. Yeni depolama cihazlarının tasarımı kadar performansı da dikkat çekiyor.

WD My Passport ve My Book Neler Sunuyor ?

My Passport sürücüleri, tasarım açısından yenilendiği gibi, altı farklı renkte sunuluyor. Bu renkler arasında sarı, kırmızı, beyaz, turuncu, mavi ve siyah olarak lanse ediliyor. Aynı zamanda My Passport for Mac ise siyah rengi ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Cihazlar kolay taşınabilir olduğu gibi, yoğun iş temposuna ayak uydurmak için güvenilir bir depolama cihazı diyebilirim. 8 TB‘a kadar depolama alanı sayesinde dökümanlarınızı, fotoğraf ve videolarınızı muhafaza edebiliyorsunuz. Ayrıca WD cihazlarında verileri güvenli hale getirmek için şifre koruması kullanıldığı gibi, otomatik yedekleme özelliği de sunuyor.

western-digital-my-passport
Western Digital Yeni Ürünlerin Teknik Özellikleri

WD My Passport

❱ Desenli taban

❱ 256-bit AES donanım şifreleme

❱ WD Backup yazılımı ile otomatik yedekleme

❱ 8 TB’a kadar depolama imkanı

western-digital-my-book
WD My Book

❱ Desenli taban

❱ 256-bit AES donanım şifreleme

❱ Mac OS X ve Time Machine ile kolay yedekleme

❱ Donanım şifrelemesi ile şifre koruması

❱ 4 TB’a kadar depolama imkanı

Piyasa Satış Fiyatı

Western Digital tarafından üretilen My Passport ve My Book sabit sürücüler iki yıl garantili bir şekilde satıldığı gibi, şuanda MSRP 79.99 dolardan, MSRP ise 129.99 dolardan satılıyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler