Salı, Nisan 23, 2024

Western Digital Soğutucuya Sahip Oyuncu SSD’sini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Depolama birimi donanımları ile piyasanın önemli markalarından olan Western Digital, yüksek performans sunan ve oyuncular için ekstra bir soğutucu içeren yeni SSD’sini duyurdu.

Depolama birimlerinin en yenisi SDD’ler, ucuzlayan fiyatları ile daha ulaşılabilir oluyor. Bu sayede daha çok tercih edilmeye başlanan SSD’ler için üreticiler de farklı performans ve özelliklere sahip ürünlerini duyurmaya başladı. Bu bağlamda son örneğini WD Black SN750 modeli ile gördüğümüz Western Digital SSD, oyuncuları hedef alan geliştirmeler ile geliyor.

western digital soğutucuya sahip oyuncu ssd duyurdu 1

Western Digital, daha önce WD Black SSD serisine ait bir ürün duyurmuştu ve bu yıl aynı serinin çok daha gelişmişini kullanıcılara sundu. WD Black SN750 adı ile gelen SSD, çok daha yüksek performans sunarken, oyun oynayan kullanıcılara özel tasarlanmış ısı emici bir soğutucu ile geliyor.

Yeni SSD, donanım bazında ilk serideki ürünün orijinalliğini korurken, geliştirilmiş yazılım sayesinde daha yüksek okuma ve yazma hızları sunuyor. Aynı zamanda 2TB boyutunda bir versiyonu da bulunan SSD, 3470 MB/s sıralı okuma, 3000 MB/s sıralı yazma hızları sunuyor. Tabi bu hızlar kapasiteye göre de değişkenlik gösterecektir.

western digital soğutucuya sahip oyuncu ssd duyurdu

Öte yandan oyuncular için de geliştirilmiş bir SSD Dashboard uygulamasına sahip olan depolama birimi, beş yıllık sınırlı bir garanti sunacak. Ürünün 250GB versiyonu 79.99 Dolar, 500GB versiyonu 129.99 Dolar, 1TB versiyonu 249.99 Dolar ve 2TB versiyonu da 499.99 Dolar olarak belirlenmiş durumda.

Ürünlerin ülkemiz pazarına gelip gelmeyeceği ve ne kadarlık bir fiyat etiketi taşıyacağı ise belirsiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler