Cumartesi, Nisan 20, 2024

Whatsapp Business iOS Tüm Dünyada Aktif Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en popüler çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Whatsapp, küçük işletmelere yönelik geliştirdiği Whatsapp Business uygulamasının iOS sürümünü tüm dünyada hizmete sokuyor. Ücretsiz uygulama, geçen ay belli ülkelerde piyasaya sürülmüştü.

Uzun zamandır iş dünyasına uygun bir kullanım sunmak amacı ile geliştirilen uygulama, önceki yıl Android platformu için sunulmuştu. Orijinal sürümden farklı olarak işletme ayrıntılarına destek sunan uygulama bu kez, iOS için dünyaya yayılmaya hazırlanıyor.

Gelecek Hafta Başlıyor

Whatsapp Business, küçük işletme sahiplerinin e-posta veya mağaza adresleri gibi bilgilerini paylaşabilmek adına profil oluşturmaya olanak tanıyacak. Ayrıca Whatsapp Web sürümü ile de tam uyumlu olacak olan sistem, müşteri etkileşimini en üst düzeye taşımayı hedefliyor.

Whatsapp Business iOS tüm Dünyada Aktif Oluyor

Whatsapp Business’dan ayrı olarak sunulan Whatsapp Business API ise uygulamanın bir diğer ücretli sürümü. Bu uygulama, işletmelere biniş kartı ve makbuz bildirimleri ile birlikte müşteri isteklerini yanıtlama özellikleri sunuyor.

Whatsapp’ın Business uygulaması, şu anda Brezilya; Almanya, Endonezya, Hindistan, Meksika, İngiltere ve ABD içerisinde kullanılabilir durumda. Önümüzdeki hafta gerçekleştirilmesi beklenen bir lansman ile uygulama tüm dünyada aktif olarak hizmet vermeye başlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler