Çarşamba, Nisan 24, 2024

WhatsApp, Kaybolan Mesajlar Özelliğini Kullanıma Sundu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık kaybolan mesajları etkinleştirerek WhatsApp‘ta kaybolan mesajları gönderebilirsiniz. Kaybolan mesajlar özelliğini etkinleştirdiğinizde, sohbete gönderilen yeni mesajlar 7 gün sonra kaybolacaktır. Grup sohbetlerinde, herhangi bir kişi gruptayken kaybolan mesajları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz, yöneticiler bu konuda kontrol sahibi olacak.

Facebook’un himayesi altında olan şirket, yine Facebook’un himayesi altında olan Instagram’a yakın zamanda gelen bir özelliği kendi platformuna getiriyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendi arasında otomatik olarak kaybolan ve oldukça gizli konuşmalar yapabilecek. Şimdi gelin WhatsApp’a gelen Kaybolan Mesajlar özelliğinin ayrıntılarına bakalım.

  • Kullanıcı yedi günlük süre içinde WhatsApp’ı açmazsa mesaj kaybolur. Ancak, mesajın önizlemesi WhatsApp açılana kadar bildirimlerde görünmeye devam edebilir.
  • Bir mesaja cevap verdiğinizde, ilk mesaj alıntılanır. Kaybolan bir mesajı yanıtlarsanız, alıntılanan metin yedi gün sonra sohbette kalabilir.
  • Kaybolan bir mesaj, kaybolan mesajlar kapalı olarak bir sohbete yönlendirilirse, mesaj iletilen sohbette kaybolmaz.
  • Bir kullanıcı, bir mesaj kaybolmadan önce bir yedekleme oluşturursa, kaybolan mesaj yedeklemeye dahil edilecektir. Bir kullanıcı bir yedeklemeden geri yüklediğinde kaybolan mesajlar silinecektir.

WhatsApp’ın kaybolan mesajlar isimli özelliğini bu ay tüm kullanıcılara sunmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler