Cuma, Nisan 26, 2024

WhatsApp’a Çıkartma Arama Özelliği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp, bir süredir WhatsApp için Çıkartmalar’ın geliştirilmesi üzerinde çalışıyor. Facebook’un sahibi olduğu şirket kısa süre önce WhatsApp mağazasında hem Android hem de iOS kullanıcıları için ilk animasyonlu Çıkartma paketlerini duyurdu. WhatsApp’a ait Çıkartma paketlerinin sayısı sınırlı olsa da, bunları her zaman üçüncü taraf kaynaklardan indirebilirsiniz.

Eğer günlük yaşantınızda WhatsApp’ta mesajlaşırken çok sık çıkartma kullanıyorsanız en sevdiğiniz uygulamaya teşekkür edeceksiniz çünkü Facebook beyciğim, sahibi olduğu şirketin şu anda üzerinde çalışma yaptığı yenilik kullanıcıların WhatsApp’ta çıkartma aramasına izin verecek. WABetaInfo tarafından elde edindiğimiz bilgilere göre bu arama çubuğuna yazdığınız terim ile ilgili çıkartmalar bulabileceksiniz.

WABetainfo, Android için en son WhatsApp beta sürüm 2.20.198.5’teki özelliği tespit etti, ancak anlık sohbet messenger’ın en son beta sürümünü indirseniz bile bu özelliği test etmeniz pekte mümkün değil dostlar.

Sticker Search WhatsApp
WhatsApp'a Çıkartma Arama Özelliği Geliyor 2

Çıkartma arama özelliği şu anda geliştirme aşamasındadır ve daha kötüsü, bu özelliğin ne zaman halka açık olacağını bilmiyor olmamızdır. Bu özellik WhatsApp Android uygulamasında görüldü, ancak bu, Facebook’a ait şirketin iOS uygulaması için aynı özellik üzerinde çalışmadığı anlamına gelmiyor. İOS için WhatsApp’ta çıkartma arama özelliğinin de mevcut olması muhtemeldir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler