Çarşamba, Nisan 24, 2024

WhatsApp’a Çoklu Hesap Desteği Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp, kuşkusuz ki dünyanın en çok tercih edilen çevrim içi mesajlaşma servisi ve bunu öne çıkaran şeylerin en başında, rakipleri gibi kullanıcı adı, şifre, elektronik posta adresi gerektirmeden sadece fiziksel cihazınız ve SIM Kartınız ile numaranızı yazarak kayıt olmanızdı.

Tabi ki bu avantajın birde dezavantajı olmalıydı; WhatsApp yalnızca telefon numarası ile kayıt olmayı sunuyor ama tek bir cihazda tek bir WhatsApp kullanmayı mümkün kılıyor.

WABetoInfo beyciğime göre bu düzen değişmek üzere, popüler mesajlaşma uygulamasını satın alan Facebook, kullanıcıların birden fazla cihazı (4 cihaz ile sınırlı) bağlayarak aynı anda 4 adet WhatsApp hesabını yönetmeyi sağlayan bir kullanıcı arayüzü üzerinde çalışıyor.

WhatsApp Beta‘nın (2.20.196.8.) En son sürümü, WhatsApp’ı bilgisayarınızdan, tarayıcınızdan veya Facebook Portalınızdan kullanabileceğinizi not eden yukarıdaki gizli ekranları içerir.

https://twitter.com/WABetaInfo/status/1287125331908931586?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1287125331908931586%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fmspoweruser.com%2Fbig-news-whatsapp-will-soon-let-you-use-the-same-account-on-multiple-devices%2F

WABetaInfo, kullanıcıların SMS veya WhatsApp Sohbeti yoluyla gönderilen bir kodu kullanarak cihazları bağlayabileceklerini belirtiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler