Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp’ta Grup Yöneticilerinin Yetkileri Artıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp’a bir güncelleme daha geldi. Grup yöneticilerinin yetkileri artıyor. İşte o özellik…

Son zamanların en çok kullanılan ve en çok güncelleme alan uygulamalarından birisi olan WhatsApp, yeni bir güncelleme daha alacak. Bu güncelleme grupları ve grup yöneticilerini ilgilendiriyor. İşte o özellik.

Son zamanlarda grup yöneticilerine bazı yenilikler ve yetkiler sunulmuştu. Daha önceden WhatsApp’ta bir grupta yönetici olduğunuzda üye alma – çıkarma ve grup ismi ile alakalı düzenlemeler yapılabiliyordu. Yetkiler böyle sınırlı olunca grup yöneticisinin pek bi önemi kalmıyor.

Şimdi ise WhatsApp’a yeni bir özellik eklendi. Bu özelliğin adı ise “Mesaj Gönder”. Bu özellik sayesinde artık yöneticiler grup içerisindeki mesajlara karışabilecek. Nasıl mı? İşte özelliğin detayları…

whatsapp mesaj

Mesaj Gönder Nedir?

WhatsApp’a eklenen yeni Mesaj Gönder özelliği grup yöneticilerine hitap ediyor. Bu özellik sayesinde grup yöneticileri grup içerisindeki mesajlara karışabilecek. Daha açık söylemek gerekirse gruptaki mesaj gönderimini durdurup açabilecek.

Bildiğiniz üzere kalabalık gruplarda mesajlar oldukça seri bir şekilde akıyor. Bu akış içerisinde önemli bir duyuru veya mesaj arada kaynayabiliyor. Yöneticiler artık bu duruma el atabilecek. Yönetici istediği zaman gruptaki mesaj gönderimini durdurup sadece yöneticilerin mesaj göndermesine olanak sağlayacak.

 Bu özellik sayesinde yoğun mesaj akışı içerisinde önemli mesajlar kaybolmayacak ve grubun esas sahibi olan yöneticinin değeri biraz daha artacak. Yani güncelleme tamamen yöneticilere hitap ediyor. Özellik şuanda iOS’ta etkin. Android’e ise bugün veya yarın gelmesi bekleniyor. Bakalım WhatsApp’a daha ne gibi özellikler gelecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler