Cumartesi, Nisan 20, 2024

Wild West Dynasty Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Toplitz Productions, Dynasty simülasyon serisinin son oyunu Wild West Dynasty‘nin tanıtım fragmanını yayınladı.

2022 yılında çıkış yapacak oyun Türkçe ara yüz desteğine de sahip olacak.

Wild West Dynasty

Geliştirici Virtual Magic Games ve yayıncı Toplitz Productions, Wild West Dynasty için resmi bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yeni oyun, yalnız bir kovboyun altın kazıcı bir kasabanın lideri olma yolunda ilerlerken yolculuğunu izliyor.

Wild West Dynasty, Dynasty Warriors oyunlarıyla karıştırılmaması gereken Toplitz’in Dynasty simülasyon serisinin en son oyunudur. Bu oyunlar kesmek ve eğik çizgi aksiyon oyunları olsa da, Hanedan gibi simülasyon oyunları Çiftçi Hanedanı ve Lumberjack en Hanedanı onlar taklit gerçek yaşam tarzlarını yansıtmak oyun deneyimleri ile oyuncu sağlama eşsiz simülasyon oyunları bulunmaktadır.

Fragman, geniş açık kanyon manzaralarından ve ormanlar içindeki güzel yemyeşil nehirlerden ayrıntılı kabinlerin içine ve tozlu çöl manzaralarına kadar her şeyi gösterir. Ek olarak, fragman ilginç şeyleri anlatı perspektifinden ele alıyor gibi görünüyor. Wild West Dynasty için en büyük rekabet muhtemelen çok beğenilen Red Dead Redemption 2 olacak gibi duruyor.

Ancak Wild West Dynasty, ya gerçekten öne çıkıp farklı olmak için bir şeyler yapmalı ya da daha iyi şeyler yapmalı ki Red Dead Redemption 2 gibi büyük bir oyuna rakip olabilsin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler