Perşembe, Mart 28, 2024

Windows 10 için Facebook Messenger’a Pop-Up Chat Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devi Facebook, son zamanlarda şirkete ait mesajlaşma servislerine bir dizi yenilik getirmeye çalışıyor. Bunlardan en büyüğü Instagram ile Facebook Mesajlarını tek bir uygulamada sunmak.

Facebook aynı zamanda Messenger isimli mesajlaşma servisine Messenger Room adında Zoom alternatifi ve rakibi bir görüntülü konuşma servisi ekledi. Bu bağlamda sadece tek bir link vesilesi ile arkadaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla hızlı bir biçimde görüntülü konuşabiliyorsunuz.

Pop-Up Pencere desteği geliyor

Facebook Messenger (beta) dün, sohbetler için farklı yakınlaştırma seviyeleri ekleyen ve istek üzerine sohbetlerin içeriğini daha büyük veya daha küçük hale getirmenize olanak tanıyan güzel bir güncelleme yaptı.

640.4.121.0 sürümüne yapılan güncellemenin, Alumia tarafından fark edilen harika bir açılır sohbet özelliği de içerdiği ortaya çıktı.

Koronavirüs salgını nedeni ile evden çalışma iş şekli yayılması ile bilgisayar cephesinde çok sayıda mesajlaşma uygulamaları yarışı başladı. Facebook, Facebook Messenger‘ın geliştirilmesine bu dönemde çok daha fazla önem göstermeye başladı.

Bu özellik şu anda Beta uygulamasındadır ancak muhtemelen bir süre sonra daha geniş çapta kullanıma sunulacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler