Perşembe, Nisan 25, 2024

Windows 10’a Yeni Bir Apple Uygulaması Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın kendi ekosistem uygulama mağazası App Store’da yaklaşık 90 adet uygulaması bulunan Microsoft’un aksine, Apple beyciğimin Microsoft Store’da toplamda yalnızca 2 adet uygulaması mevcut; bunlar iTunes ve iCloud.

Yaklaşan uygulama sürümleri notlarına erişim sağlayan Alumia’ya göre Apple’ın Windows Microsoft Store’da yer alan uygulama sayısı yeni eklenecek bir uygulama ile 3’e yükselebilir.

İnternete sızan bilgilerin arasında hangi uygulamanın Windows platformuna geleceği henüz belli değil lakin iki belirgin ismin gelme ihtimali oldukça yüksek; bunlar Apple Music ya da Apple TV Plus.

Diğer seçeneğe baktığımız zaman Apple TV Plus uygulamasının gelme ihtimali daha yüksek basıyor çünkü Apple Music servisine hali hazırda Windows platformunda yer alan iTunes uygulaması üzerinden erişim sağlanıyor.

Apple TV +, Apple tarafından Kasım 2019’da tanıtılan ve şirket tarafından yoğun bir yatırım konusu olan reklamsız bir abonelik TV hizmetidir. Apple, örneğin Samsung’un akıllı TV’leri de dahil olmak üzere uygulamayı mümkün olduğunca çok platforma taşımak için çalışıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler