Salı, Mayıs 7, 2024

Windows 11 23H2 Güncellemesi Yolda! Neler Değişecek?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Temmuz ayında Microsoft  tarafından bizlere duyurulan Windows 11 23H2 güncellemesi için önemli gelişmeler bekleniyor. Sizlerle paylaştığımız Windows 11 KB5030310 güncellemesinde yaşanan sorunları ve çözülen durumları incelemiştik. Bakalım bu güncellemede mustarip olduğumuz sorunlar giderilecek mi? Önemli detaylar neler gelin birlikte göz atalım.

microsoft windows 11 23h2 check release date confirmed features and other details

Windows 11 23H2 güncellemesi merak ile kullanıcıları tarafından bekleniyor. Yayınlanma tarihi henüz daha belli olmasa da güncellemenin büyük bir kısmının tamamlandığı söyleniyor. Gelecek olan sürümün ISO dosyaları China sürümleri için görülmeye başladı. Fakat indirmeye açık bir durumda değil. Bu durumdan anlayacağımız üzere  güncellemenin  yayınlanması için sona doğru geldiğini düşünebiliriz.

Windows 11 23H2 Değişiklik Var mı?

Yeniliklerden söz edecek olursak, Windows 11 KB5030310 güncellemesi belli başlı yenilikler sunulmuştu.

Onun haricinde bu sürüm ile Sistem Bileşenleri sayfası eklenmesi düşünülüyor. Bir diğer özellik ise Yakın Paylaşım ayarlarında cihazınızın ismini değiştirilebilmesi özelliği olacak. Bunların haricinde başka  bir şey diyemesek de bu güncellemenin asıl amacının yeniliklerden ziyade  KB5030310 sürümünde bulunan sorunların giderilmesini sağlamak olduğunu anlıyoruz.

windows 11 e1695322491506

Windows’un kullanıcılarına  daha hızlı bir işletim sistemi sunmasını ve deneyimlerini arttırmalarını amaçladığını görüyoruz. İlerleyen zamanlarda güncelleme hakkında  önemli geliştirmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bir önceki güncelleme ile ilgili eklenen yenilikleri merak ediyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler