Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Xiaomi HyperOS için Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, uzun bir aradan sonra bir devri değiştiriyor. Marka MIUI arayüzünü bırakacağını ve bunun yerine Xiaomi HyperOS isimli yeni bir işletim sistemi kullanacağını açıklamıştı. Yıllar sonra yeni işletim sistemine geçecek olan marka, yeni sürümle ilgili olarak açıklamaları da yapmaya başladı. En son bu sürümün hangi akıllı telefonlara geleceğine ilişkin bilgiler sızmıştı. Şimdi de yeni sürümün ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgiler geldi.

Xiaomi HyperOS Ekim Ayında Geliyor

Xiaomi tarafından yapılan duyuruya göre, yeni işletim sistemi Ekim ayı bitmeden duyurulacak. Xiaomi’nin 26 Ekim tarihinde Çin genelinde yapacağı özel bir etkinlik olacak. Bu etkinlik kapsamında marka Xiaomi 14 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak.

Yeni seri akıllı telefonlarla beraber Xiaomi HyperOS işletim sistemi için de duyuru yapılacak. Kasım ayı gelmeden düzenlenecek olan etkinlik Türkiye saatiyle 14:00’da başlıyor olacak.

Xiaomi HyperOS

Yeni seri akıllı telefonlarında duyurulacağı etkinlik sonrasında HyperOS işletim sisteminin ne zaman yayınlanacağı ise belli değil. Muhtemelen yeni sürümün yayın tarihi için çok fazla beklemeye gerek kalmayacak. Zira zaten Xiaomi 14 serisi akıllı telefonların da yeni işletim sistemiyle beraber geldiğini göreceğiz.

Tanıtımdan sonra Xiaomi daha fazla bilgi verdikten sonra, biz de sizlerle yeni işletim sistemi hakkında detayları paylaşıyor olacağız. Özellikle güncellemenin geleceği akıllı telefonlar için açıklanacak listeyi beklemedeyiz. Hala eski modellere güncelleme gelip gelmeyeceği konusu net değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler