Cuma, Nisan 26, 2024

Windows 11 ile Birlikte Your Phone Uygulaması Yenileniyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devi Microsoft, Windows 11 için Telefonunuz (Your Phone) uygulaması için yeni bir tasarımın tanıtımını 5 Ekim öncesinde gerçekleştirdi. Yeni işletim sisteminin yeni arayüz hatlarına daha da uyum sağlayan uygulama; daha fazla kontrolü daha kolay bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

WindowsLatest tarafından fark edilen yeni tasarımla birlikte telefonunuzla ilgili bildirimler uygulamanın sol tarafında konumlandırılıyor ve onun en üstünde ise cihazınızla ilgili veriler, Bluetooth, Ses Seviyesi ve Medya Kontrolü için ikonlar yer alıyor. Favori ve tüm uygulamalarınızın listelendiği ana içeriğin hemen üstünde ise telefon ekranınızda kolayca görebileceğiniz bir düğme, arama barı ve onun hemen üstünde ise navigasyon barı konumlandırılmış.

Your Phone app new design 2
Windows 11 ile Birlikte Your Phone Uygulaması Yenileniyor! 2

Kullanıcılar bildirimlerini daha kolay izleyebilecek, bazılarını sessize alabilecek ve bazılarını sabitleyebilecek. Microsoft, büyük olasılıkla yeni tasarımı 5 Ekim’de piyasaya sürülecek olan ana Windows 11 sürümüyle piyasaya sürmeyecek ve yakın zamanda Windows 11 Insiders sürümlerinde test denemelerine başlayarak Kasım ayında piyasaya sürecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler